Wednesday, March 30, 2011

Nami

i'm in a lazy mood...
but my heart screaming to do something....

nami: wave/ombak


Tuesday, March 29, 2011

pouchee

this is a birthday present for my BFF...syhhhh she didn't know /(^...,^)\
arigatou ne, Ayumi-san!
with her tutorial + my little idea = pouchee
tadaaaa!


p/s: coming up with the video clip to show you how this little pouchee can keep all your fav. things!

Tadaaaa...

video

p/s 2: i'm linking to my favourite party here!

Friday, March 25, 2011

apatu?

what i'm doing lately.......

coming soonnnn....tungguuuuuu....

Friday, March 11, 2011

tisu casa

untuk bday girl yang ceria manjang;


selamat hari lahir...


Wednesday, March 9, 2011

Jengah2 jom

saya harap selewat2nya hujung bulan ini dapatlah debut, tapi untuk sesiapa yang teringin nak tengok2 atau jengah2 kedai yang belum bukak dengan rasminya ni, ini sahaja yang ready made yang tinggal, tempahan mungkin boleh dibincangkan disebabkan saya seadng beusaha menyiapkan pouch untuk doorgift majlis adik bulan jun nanti!..Gomen nasai m(. .)m

too much pink?
rectangle pouch untuk dijual: RM19 shj!
pinkky pouch- doorgift (siapa nak datang rumah saya!)

ichini: denim pouch RM 15

novita grey RM40
Novita purple RM 40

irreshaimasen!Selamat datang!


Tuesday, March 1, 2011

dah tamat!

jualan pre- debut dah pun tamat semalam. Alhamdulillah tinggal beberapa je lagi yang tinggal. Jualan ni saya buat sebagai pengenalan sebenarnya, maklumlah orang baru nak belajar bertatih. Semoga banyak lagi yang akan kita kongsikan!

Terima kasih kepada para pemilik beg dari journal benang! nazirah, fit, erin (^.^)